ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΖΙΩΡΤΖΙΩΤΗ – ΚΟΛΙΟΥ
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Τι είναι: Μη επεμβατική, ασφαλής, ανώδυνη μέθοδος καθαρισμού και ανάπλασης του δέρματος, χωρίς χρόνο αποθεραπείας (δεν απαιτείται αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες), που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε περίοδο του χρόνου.

Πώς γίνεται: Με ειδική συσκευή που στην άκρη της φέρει εξειδικευμένη κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι στην οποία έχουν συγκολληθεί βιομηχανοποιημένα διαμάντια. Εφαρμόζεται ανώδυνα στην επιφάνεια του δέρματος και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Ταυτόχρονα ασκείται με μια ειδική αντλία αναρρόφησης, αρνητική πίεση στο δέρμα και απομακρύνονται φαγέσωρες και πόροι.

Παράλληλα:

 

– Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, με συνέπεια καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση.

 

– Προκαλεί θερμική και μηχανική διέγερση ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη συνεδρία: δέρμα λαμπερό, λείο, φωτεινό και καθαρό.Η θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης περιορίζεται απολύτως στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος,  χωρίς να επεκτείνεται καθόλου  στους  εν τω βάθει ιστούς.  Είναι απολύτως προβλέψιμη και ασφαλή.Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και σώμα. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως χημικά peelings, θεραπεία με βιταμίνες, microneedling, ειδική πρωτεΐνη, υαλουρονικό.Ο αριθμός των συνεδριών που προτείνεται αρχικά, κυμαίνεται από 2 έως 4 επαναλήψεις (αναλόγως με το πρόβλημα), με απόσταση τουλάχιστον 3 ή 4 εβδομάδων μεταξύ τους.

 

Ενδείξεις:

Βαθύς καθαρισμός προσώπου (απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας)

Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων και διάνοιξη των φαγεσώρων

Μείωση της λιπαρότητας (απομάκρυνση σμήγματος)

Eπιφανειακές ουλές ακμής

Εξάλειψη κηλίδων, δυσχρωμιών

Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου

Λεπτές ρυτίδες (πρόσωπο και γύρω από μάτια)

Ραγάδες σώματος